За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Корпоративен английски Изпитен център Обучение на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

Условия за конфиденциалност

Ние в АВО уважаваме личното пространство на посетителите на нашата уеб страница и тяхната нужда от адекватна защита и управление на персоналната информация, която те предоставят.

Събиране и използване на лични данни

АВО се ангажира да пази като поверителна информацията на потребителите на нашата уеб страница. Като клиент на АВО Вие можете да посещавате нашата уеб страница без да се налага да предоставяте поверителни лични данни. Всички предоставени доброволно лични данни се обработват и съхраняват съобразно разпоредбите на Закона за защита на личните данни в Р.България от упълномощен персонал на АВО. Всяка доброволно предоставена лична информация (адрес, телефонен номер, електронна поща) може да бъде използвана от АВО като начин за връзка с Вас с цел събиране на допълнителна потребителска информация, подобряване съдържанието на уеб страницата, предоставяне на информация, която сте заявили, че желаете да получавате или която АВО смята, че би представлявала интерес за Вас.

Нашите уеб сървъри не записват адреси на електронната поща на посетители, а домейн имена. Тази информация се набира по "анонимен начин" с цел статистика - брой посещения, средна продължителност на времето, прекарано на уеб страницата, посетени страници. Освен това нашите уеб сървъри (подобно на много други уеб страници) записват на твърдия диск на Вашия компютър "сookies" (малък текстови файл), с помощта на която Вашият компютър се идентифицира от сървъра при следващото Ви посещение. По този начин се проследяват статистическите данни за навигацията в уеб сайта на АВО. В сookies не се съхраняват Вашето име или каквито и да било други лични данни. Получената по този начин информация се използва само в рамките на фирмата, например с цел оптимизиране на качеството и достъпа до уеб страницата. С помощта на тези данни АВО отчита използването на съдържанието на уеб страницата и се стреми към нейното усъвършенстване.

АВО осигурява ефективно и сигурно посещение, като прилага строгите правила за конфиденциалност по интернет и за личните данни, които се обработват през сайта. Особено внимание обръщаме на опазване личното пространство на децата. Както е посочено по-горе, АВО не събира лична информация за потребителите с изключение на доброволно предоставената от Вас - включително информация за възраст на потребителя.

На места уеб страниците могат да съдържат линкове към други сайтове. Ако искате да влезете в друг сайт, то тогава там ще са валидни правилата за обработка на личните данни, установени от конкретния сайт.

Ако смятате, че страницата на АВО (www.avo.bg) не отговаря на установените правила за обработка на личните данни, моля, свържете се с нас на: m.markova@avo-bell.com

Благодарим Ви!