За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

АВО - 30 години международен опит


IATEFL - International Association of Teachers of English as a Foreign Language

За презентатори на 49 конференция на АВО - 30 ГОДИНИ МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ International Association of Teachers of English as a Foreign Language - международната асоциация, на преподавателите по английски език от целия свят /10-14 април 2015, Манчестър, Великобритания/ бяха поканени Мила Ангелова / главен академичен директор/ и Наталия Йорданова /академичен директор Интернет базирани курсове/.

Мила Ангелова представи темата How to make speaking assessment more reliable. Въпросите, свързани със стандартизацията и надеждността при оценяване на уменията за говорене Иновациите и опитът на АВО в Интернет базираното обучение бяха представени от Наталия Йорданова. Презентацията The Challenge: Motivation and Productive Skills through Technology предизвика голям интерес и дискусии относно начините за мотивиране на обучаващите се.

Избрани моменти
Мила Ангелова и Наталия Йорданова
Наталия Йорданова
IATEFL конференции
Наталия Йорданова

Презентеция на EAQUALS конференция

Ралица Русева

Ралица Русева - академичен директор на курсове за ученици, изнесе семинар на тема „Приложение на езиковото порфолио за малки ученици и тийнейджъри“ на конференцията на EAQUALS. Присъстващите преподаватели и методици от различни държави проявиха сериозен интерес за прилагане на детското портфолио и в техните учебни центрове.


Бини Хаджидимитрова

академичен мениджър на АВО

член на акредитационния борд на Eaquals

Бини Хаджидимитрова, академичен мениджър на АВО, като член на акредитационния борд на Eaquals, взима активно участие в изготвянето на инспекционните критерии и обучението на инспектори към световната Асоциация за акредитаране на качеството в езиковото обучение. Като експерт в областта, нейното участие допринася за създаване и прилагане на международни критерии за качествено обучение.

Избрани моменти
Бини Хаджидимитрова
Бини Хаджидимитрова
Бини Хаджидимитрова
Бини Хаджидимитрова

Мила Ангелова

главен академичен директор

съавтор на книгата Language Course Planning на издателство Oxford University Press

Благодарим Ви!