За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

Преподаватели с роден английски

Преподаватели с роден английски

Работата с преподаватели с роден език английски е ключов елемент за перфектното овладяване на езика както от децата така и от възрастни. Тяхното присъствие в екипа ни внася свежест и колорит в атмосферата на центъра и допринася за самочувствието на нашите курсисти при общуването им на английски език. Но не на всяка цена чужденци, а преподаватели с необходимите квалификации и умения за работа с малки деца. А съвместната работа с преподавателите българи, от друга страна прави екипа ни уникален.

НАЗАД КЪМ ИСТОРИЯ НА АВО

Защо избраха България

За мен беше удоволствие да живея и работя в България през последната година. Особено възнаграждаващи бяха часовете с Бизнес групите, тъй като курсистите са много мотивирани от факта, че веднага могат да приложат наученото на практика. И все пак моя слабост си остават малките ученици. Мисля, че те са причината да остана и тази година в България.

Филипа Хоукс

Клубът по разговорен английски език е една уникална възможност за курсистите да прилагат и развиват своите комуникативни умения в една свободна и забавна среда. Беше прекрасно да се наблюдава как участниците ставаха все по-уверени в уменията си през годината. Приятно ми е да отбележа, че най-голям интерес към клуба проявяват учениците от групите ми за подготовката за изпитите на Кеймбридж.

Кералайн Кар

През последните 2 години участвам в организацията и провеждането на клубовете по разговорен английски език с много ентусиазъм. Планирането на теми за клуба винаги е било предизвикателство, главно поради големия потенциал на мероприятието да спомогне за развитието на уменията на курсистите. Подбираме материали свързани не само с подготовката за изпитите на Кеймбридж, но и от множество източници включително Интернет, съвременни филми, музика, вестници и други.

Рори Милър

В България намерих много приятели сред колегите, както и много симпатични хора от различни среди сред курсистите. За мен България е достатъчно различна от родината ми, за да е интригуваща и същевременно близка, за да се чувствам добре-въпреки носталгията за любимия Мармайт и къри на достъпна цена!

Нийл Скарт

Пристигането ми в България през Януари 2003 бе свързано с новата работа на мъжа ми. Тъй като в Великобритания бях на работа като учител, исках да се усъвършенствам и да получа международна квалификация. Затова се записах за курс CELTA в AВО-3 през лятото на 2003. Всички преподаватели бяха много опитни и изключително отзивчиви. Техните съвети относно различни преподавателски методи бяха много полезни. След като получих квалификацията си ми бе предложена работа в училището. Работата с прекрасните деца в АВО-3 беше удоволствие през всичките 3 години!

Алисън Малкъм

Курсовете за комуникация са един много забавен и практичен начин за подобряване и практикуване на уменията за говорене. Акцентът в тези курсове е върху комуникацията на английски чрез естествени и съвременни фрази, докато граматиката е сведена до минимум. Това е един чудесен начин да се осведомяваш за живия, развиващ се език.

Луис Кар

АВО-3 определено беше правилното място за моята CELTA подготовка със своя изключително услужлив и приятелски настроен персонал, чудесни CELTA курсисти и местоположение. София е наистина прекрасна! Толкова ми хареса, че кандидатствах за работа след завършване на курса. Училището осъществи мечтата ми! Останах очарован от амбицията и мотивацията на малките български ученици да изучават английски език.

Даниел Джаксън


Какво е уникалното


Избрани моменти
Преподаватели с роден английски
Преподаватели с роден английски
Преподаватели с роден английски
Преподаватели с роден английски
Преподаватели с роден английски
Преподаватели с роден английски
Преподаватели с роден английски
Преподаватели с роден английски

Благодарим Ви!