За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO
Във връзка със заповед за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на София-град, от 14.10.2021г. всички занятия ще се провеждат дистанционно. За влизане в он-лайн класната стая – виж в AVO Online Zone

Благотворителен вкусен базар 2015 г.

Благотворителен сладък базар 2015

Шестото поред издание на нашия ежегоден благотворителен Вкусен базар в подкрепа на SOS Детски селища България зарадва всички участници и гости с отлично приготвени сладки и солени ястия от цял свят, музикални и танцови изпълнения и много смях и се превърна в истински празник. За първа година Вкусният базар се проведе на открито в Градската градина (парк пред Народния театър) с открита сцена, на която своя талант показаха децата от вокална студия "Дъга", клуб за ирландки танци "Келтски феникс" и звездите на БГ радио Прея, Ангел, Йоанна Драгнева, Сантра и много други. Своето кулинарно майсторство тази година показаха над 500 АВО курсисти, разделени в 53 отбора. Тийнейджърите и техните преподаватели вложиха цялата си енергия и ентусиазъм в приготвянето, украсяването и предлагането на специалитети от САЩ, Канада, Великобритания, ЮАР, Австралия, Нова Зеландия, Ирландия, Шотландия, Малта, Хаваи, Индия и много други англоговорящи държави

Благотворителен сладък базар 2015

Приготвените от тях сладки и солени вкусотии осигуриха истинска кулинарна наслада за всички гости, които не се колебаеха да похапнат донасита мъфини, торти, палачинки, бисквити и сладки, соленки, кремове и чийзкейк, кексове, козунаци и много, много други. По традиция със своя маса се представи и отбора на SOS Детски селища.

С дружни усилия младите кулинари събраха сумата от 6 760 лв!

По традиция кулинарно жури на събитието беше изявеният кулинарен експерт Ути Бъчваров, който дегустира и оцени най-вкусните и най-вярните до оргинала ястия. Победител в състезанието за най-висока събрана сума стана отборът на Велик Лазаров, Адем Халимински и Весела Ковачева, които събраха сумата от 430 лв.

Благотворителен сладък базар 2015

Наградата за най-красива маса беше присъдена единодушно на отбор "Хавай мока" с капитан Яна Здравкова. Наградата за най-вкусно ястие грабна Пай с месо на отбор с капитан Валентин Михов, а най-близо до оригинала беше рецептата за Лондонски сладкиш на отбор с капитан Георги Пендурков. Очаквайте скоро рецептите за тези ястия в готварската книга на АВО.

Всички събрани средства от тазгодишния Сладък благотворителен базар нашите ученици дариха за инициативата на SOS “Моят уютен дом с АВО”

Това лято 12 SOS приемни семейства от SOS детско селище Дрен ще се преместят в жилища в София и Перник. По този начин на децата ще се осигурят по-качествено образование, по-достъпно здравеопазване, по-добри възможности за професионална реализация и по-близък контакт с биологичните родители.

Жилищата, в които семействата ще се преместят, имат нужда от закупуване на мебели, обзавеждане, електродомакинско оборудване и техника, ремонтни дейности и подобрения. Ние, от Езиков и изпитен център АВО, искаме всяко едно от децата да живее в истински дом – уютен, сигурен и безопасен, затова се присъединяваме към инициативата на SOS “Моят уютен дом с АВО".

Благодарим Ви!