За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO
Във връзка със заповед за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на София-град, от 14.10.2021г. всички занятия ще се провеждат дистанционно. За влизане в он-лайн класната стая – виж в AVO Online Zone

Благотворителен вкусен базар 2014

Благотворителен сладък базар 2014

Тази година нашият благотворителен Вкусен базар в подкрепа на SOS Детски селища България се превърна в истински празник на отличната храна и хубавата българска музика и постави нов рекорд за най-висока събрана сума – тийнейджърите на АВО, заедно с техните преподаватели и приятели от отбора на SOS Детски селища събраха за благотворителната кауза рекордните

7 480 лв!

Тази сума ще подпомогне осигуряването на образование за децата, лишени от родителска подкрепа.

За поредна 5-та година своето кулинарно майсторство показаха над 400 от учениците на АВО, разделени в 52 отбора.

Благотворителен сладък базар 2014

Тийнейджърите и техните преподаватели вложиха цялата си енергия и ентусиазъм в приготвянето, украсяването и предлагането на специалитети от САЩ, Канада, Великобритания, ЮАР, Австралия, Нова Зеландия, Ирландия, Шотландия и много други англоговорящи държави. Приготвените от тях сладки и солени вкусотии осигуриха истинска кулинарна наслада за всички гости, които не се колебаеха да похапнат донасита мъфини, торти, палачинки, бисквити и сладки, соленки, кремове и чийзкейк, кексове, козунаци и много, много други.

Изключително атрактивна беше масата на децата от SOS Детски селища - отбор Кленови листа с капитан Калинка Смиловска, които представиха културата и кулинарните традиции на необятната Канада. За купонджийското настроение по време на благотворителната изложба-базар в Mall of Sofia се грижиха малките сладури от Бон-Бон и всеобщите любимци - звездите на БГ Радио – VenZy, Маги Джанаварова, Стефан Вълдобрев, Теди Кацарова, Ice Cream, Лео, Дидо от Д2 и много други, които пяха, раздаваха автографи и се снимаха с участниците в базара.

Благотворителен сладък базар 2014

Кулинарните умения на всеки от отборите оценяваше професионален майсор-готвач, който много се затрудни да излъчи най-апетитните гозби на изложбата. Двете големи кулинарни награди грабнаха отбор ЮАР с капитан Гергана Димитрова за техния уникално вкусен Лионов пай иотбор Хаваи с капитан Адем Халимински за техните Хавайски шишчета със скариди и ананас, които бяха обявени за Ястие „Вярно с оригинала“. 

Призът за най-висока събрана сума безапелационно грабна отбор Канада с капитан Денислава Сапунова и преподавател Гергана Дюлгерова. Десислава, Ирина, Магдалена, Мартин, Моника К., Моника Д., Никола, Семира, Сияна, Виктория и Вяра с общи усилия успяха да съберат рекордните 473 лв. и скоро ще можете да ги видите да разказват за успеха си в новото предаване на Ути Бъчваров.

Благодарим Ви!