За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO
Във връзка със заповед за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на София-град, от 14.10.2021г. всички занятия ще се провеждат дистанционно. За влизане в он-лайн класната стая – виж в AVO Online Zone

Благотворителен сладък базар 2013 г.

Благотворителен сладък базар 2012

Тазгодишният четвърти благотворителен сладък базар "Традиции и кухня на англоговорящите държави" постигна зашеметяващ успех!

Всичките 68 отбора от участници и техните преподаватели положиха огромни усилия, както в подготовката на вкусните ястия, с които изкушаваха гостите на базара, така и с украсата на своите маси и забавленията, които бяха подготвили.

И резултатите не закъсняха - с дружни усилия учениците на АВО събраха и дариха на SOS Детски селища България 6 000 лв.!

Благотворителен сладък базар 2012

С тази сума нашите ученици ще подпомогнат достъпа до образование на своите връстници, подкрепяни от центровете за семейно консултиране на SOS Детски селища България. Ако сте пропуснали да посетите Сердика Център на 27 април (събота) и да опитате от вкусотиите, приготвени от курсистите на АВО, то можете само да съжалявате! Разнообразието от сладки и солени изкушения и напитки беше наистина огромно - традиционни козунаци се редуваха с най-различни варианти на сладки и солени мъфини; шоколадови торти стояха редом до канадски палачинки, ирландски кексове, цяла вселена от плодови и месни пайове, ананасови и бананови сладкиши, плодови хлябове, пудинги, шоколадови великденски яйца и бонбони, домашно приготвени плодови коктейли и лимонади и много, много други.

Доброто настроение на гостите се поддържаше освен от вкусната храна, и от невероятните изпълнения на самите участници, които пяха и танцуваха - всички станахме свидетели дори на традиционни ирландски танци в съпровод на игрива музика.

Благотворителен сладък базар 2012

Кулинарните изкушения, приготвени от учениците изключително много затрудниха Ути Бъчваров, който беше натоварен с тежката задача да избере най-вкусно традиционно за англоговорящия свят ястие.

За най-вкусно ястие бе отличен невероятният ябълков пай на отбор Малта с капитан Ралица Пенкова, а за най-традиционно ястие бе награден ямайския пон на отбора с капитан Весела Ковачева. Най-стилна пък беше масата на отбора с капитан Йоана Стоянова, представящ културата и кухнята на страната на традициите - Великобритания.

Благотворителен сладък базар 2012

Отбор САЩ с капитан Елица Костова и преподавател Милена Грудева стана победител в надпреварата за най-високата събрана сума. Елица, Мая, Леона, София П., Юлия, София Г. и Яел дариха за благотворителната кауза цели 326,74 лв.!

За поредна година учениците на АВО доказаха, че благотворителността не им е чужда и са готови да се обединят и дадат всичко от себе си за една благородна кауза.

АВО благодари на всички участници - курсисти и преподаватели, както и на всички партньори, които за поредна година ни подкрепиха в това благородно начинание. Надяваме се, че тази наша инициатива ще продължи да се развива с още по-голям успех и през следващите години.

 

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В СЛАДКИЯ БАЗАР ГОСТУВАТ НА УТИ!

Благодарим Ви!