За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO
Във връзка със заповед за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на София-град, от 14.10.2021г. всички занятия ще се провеждат дистанционно. За влизане в он-лайн класната стая – виж в AVO Online Zone

Благотворителна изложба-базар 2010 г.

Благотворителен сладък базар 2011

На 05 юни 2010 г. в Централния Военен Клуб в София, АВО организира благотоворителна изложба-базар на тема: „Традиции и кухня в англоговорящите държави”. Събраните средства бяха дарени на SOS Детски селища България, за да можем всички заедно да помогнем да се върне усмивката на децата лишени от родителски грижи.

Целият екип на АВО изразява искрената си благодарност към 19-те отбора участници, които се включиха в това начинание с много ентусиазъм и желание да помогнат. Навръх 20-годишнината на АВО нашите курсисити, както и всички, които се включиха в изложбата-базар показаха, че имат големи сърца. Всички взеха идеята присърце и вложиха невероятно въображение и завидни кулинарни умения. Гости на този празник бяха Националния изпълнителен директор на SOS Детски селища България – г-н Пламен Стоянов и г-жа Соня Точева – Мениджър връзки с обществеността. Г-н Стоянов разказа на участниците в изложбата-базар за мисията, целите и стремежите на организацията SOS Детски селища България. Благодарим за милите думи, които получихме от г-жа Соня Точева след събитието:

Благотворителен сладък базар 2011

"На първо място искам да Ви благодаря за поканата да бъдем част от тържеството ви и да се потопим в заразяващата атмосфера на благотворителния базар в събота, 5 юни 2010. Благодарим и за съпричастността, с която се набираха даренията за SOS Детски селища България. Наистина сме впечатлени от размера на вашето дарение! Сърдечно Ви благодаря за добрата новина! Междувременно сумата е постъпила по наша банкова сметка и ще ви издадем сертификат за дарение. Най-важното за мен обаче беше това, че младите хора бяха истински съпричастни към благотворителната проява! Хубаво е да се знае, че в България има амбициозни, умни и целеустремени деца. Поздравления в този смисъл за Вас и вашите курсисти! Използвам възможността и да Ви поканя на нашето тържество по случай 15-годишнината на SOS детско селище Дрен. Ще се радваме да Ви посрещнем като скъп гост на 17 юни. Поздрави и пожелания за хубав ден, Соня Точева SONIA TOTCHEVA Head of PR and Fundraising Department"

20-годишнината на АВО мина под знака на благотворителността. Паралелно с изложбата-базар в училището се проведе и лотария. Горди сме да обявим, че общата събрана сума от „Традиции и кухня в англоговорящите държави” и благотворителната лотария възлиза на стойност 2 010 лева! Изключително голям принос за събирането на тази сума бе на всички отбори участници в изложбата-базар на 05 юни. Ентусиазмът, с който курсистите подходиха към задачата беше завиден, а всички присъстващи се насладиха на невероятни кулинарни изкушения и въображение. Отборът победелител бе този на Ирландия - Ники, Мими, Стефи, Гери, Екатерина и Калина само за няколко часа успяха да съберат 182 лева, които да бъдат прибавени към сумите, събрани от другите отбори и дарени за една благородна кауза. Браво на всички участници

Благодарим Ви!