За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

Business English Certificate (BEC)

Международен сертификат за бизнес английски и комуникация

В много страни, в които английският не е официален език, около ⅔ от работодателите изискват от кандидатите да владеят английски на средно ниво. Ако искате да докажете знанията си и да получите по-добра работа, BEC сертификатът е най-подходящото решение за вас. Сертификатът ще потвърди, че имате необходимите езикови умения за ефективна комуникация в бизнес среда, тъй като изпитите са базирани на думи и изрази, които се използват ежедневно в международния бизнес .

Изпитен център Бизнес английски

Business English Certificate (BEC)

Business English Certificate е признат от много големи компании като Sony Ericsson, Shell, Vodafone, Bayer, Coca-Cola, HSBC и др., а също така и от правителствени организации, имиграционни агенции, образователни институции по целия свят, като гарант за вашето ниво на владеене на английски и уменията ви за работа в международна бизнес среда. Business English Certificate изпитите тестват 4-те основни езикови умения: четене, писане, слушане и говорене.

НИВА НА BUSINESS ENGLISH CERTIFICATE (BEC)

Съгласно Общата Европейска езикова рамка и Университета Кеймбридж, сертификатът B2 Business Vantage (BEC Vantage) съответства на ниво B2 (Upper-Intermediate).

Сертификатът гарантира на вашите работодатели, че можете да:

  • разбирате основното съдържание и ключовите моменти в презентации или дискусии на различна бизнес тематика
  • обменяте информация и изразявате мнението си
  • водите телефонни разговори
  • четете и разбирате бизнес писма, доклади, статии
  • пишете писма и доклади

Изпитите за Business English Certificate (BEC) се разработват в съответствие с изискванията за използване на езика в международни компании и международни държавни, икономически и финансови структури. Целта им е да се провери нивото на владеене на бизнес английски. Сертификатите се представят при постъпване на работа или при прием в специалности като международна икономика, бизнес, финанси и др. Тези изпити са предназначени за млади и амбициозни хора, които си поставят за цел кариерно израстване и успех в международната бизнес среда. Притежанието на Business English Certificate показва високия професионализъм на кандидата пред висшия мениджмънт на съответната международна компанията.

Благодарим Ви!