За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

Oфициалното съобщение на Cambridge English Language assessment

Cambridge English Language assessment

Моля, запознайте се с официалното съобщение на Cambridge English Language assessmentвъв връзка със забавяне на резултатите от изпитите.

Езиков и изпитен център АВО поема ангажимента да обяви резултатите веднага щом бъдат изпратени.

https://support.cambridgeenglish.org/hc/en-gb/articles/360046591012

Превод на съобщението 

Поради пандемията COVID-19 предоставихме по-голяма гъвкавост на нашите изпитни центрове при провеждането на изпитните сесии. Тази гъвкавост, заедно с продължаващото въздействие от пандемията Covid-19, за съжаление доведе до забавяне с обработката на резултатите за някои изпити.

Ние продължаваме да работим усилено, за да гарантираме, че нашите изпитни центрове и кандидати получават резултати в определените срокове. В момента обаче може да отнеме повече време, отколкото е посочено в потвърждението ви за влизане, за да публикувате резултати.

Това е извън контрола на нашите изпитни центрове, които остават в контакт с нас от ваше име. Полагаме всички усилия да съобщим къде се наблюдават забавяния, за да могат те да Ви информират.

Моля, поддържайте връзка с Вашия изпитен център, който ще Ви информира относно Вашите резултати.
Можете да намерите данни за контакт за изпитни центрове тук. Не можем да предоставим резултати на кандидатите директно по телефона или по имейл поради съображения за сигурност.

Благодаря ви за търпението и разбирането в тези трудни моменти.
 

Благодарим Ви!