За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Корпоративен английски Изпитен център Обучение на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

ОПТИМА - БЪЛГАРСКАТА ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНИ ЕЗИКОВИ УСЛУГИ е основана в рамките на проект на Британски съвет, България – “Качество в чуждоезиковото образование”.

АВО е член-основател на ОПТИМА и първото училище в страната, акредитирано от нея.

От 2001 г. е асоцииран член на EAQUALS - Асоциация за оценка и акредитация на качеството на чуждоезиковото обучение (част от сектора образование към Съвета на Европа).

Дейността на ОПТИМА стимулира развитието на частни езикови центрове и училища, които отговарят на европейските стандарти за чуждоезиково обучение.

МИСИЯ И ЦЕЛИ

  • Да гарантира качеството на чуждоезиковото обучение и свързаните с него дейности в съответствие с Европейските стандарти;
  • Да подкрепя дейността на своите членове за осъществяване на качествени образователни услуги;
  • Да съдейства за усъвършенстване на чуждоезиковото обучение в частни и държавни учебни заведения в страната;
  • Да поддържа периодични контакти с национални и международни организации с подобен предмет на дейност за обмен на опит и специалисти.

Повече за ОПТИМАвижте тук

Благодарим Ви!