За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Корпоративен английски Изпитен център Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

ОПТИМА - БЪЛГАРСКАТА ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНИ ЕЗИКОВИ УСЛУГИ е основана в рамките на проект на Британски съвет, България – “Качество в чуждоезиковото образование”.

АВО е член-основател на ОПТИМА и първото училище в страната, акредитирано от нея.

От 2001 г. е асоцииран член на EAQUALS - Асоциация за оценка и акредитация на качеството на чуждоезиковото обучение (част от сектора образование към Съвета на Европа).

Дейността на ОПТИМА стимулира развитието на частни езикови центрове и училища, които отговарят на европейските стандарти за чуждоезиково обучение.

МИСИЯ И ЦЕЛИ

  • Да гарантира качеството на чуждоезиковото обучение и свързаните с него дейности в съответствие с Европейските стандарти;
  • Да подкрепя дейността на своите членове за осъществяване на качествени образователни услуги;
  • Да съдейства за усъвършенстване на чуждоезиковото обучение в частни и държавни учебни заведения в страната;
  • Да поддържа периодични контакти с национални и международни организации с подобен предмет на дейност за обмен на опит и специалисти.

Повече за ОПТИМАвижте тук

Благодарим Ви!