За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Корпоративен английски Изпитен център Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

АВО - ПАРТНЬОР НА BELL EDUCATIONAL TRUST, CAMBRIDGE

До 2014 година Bell Educational Trust, Cambridge имаше схема за партньорство с водещи езикови центрове в Европа. През 2001 ние бяхме поканени да станем партньор на  Bell, което е признание и гаранция за високото качество на предлаганото от АВО езиково обучение. Като част от голямото семейство на Bell, училището има и привилегията да черпи от дългогодишния опит и образователни традиции на Bell, Cambridge, да обменя идеи и новаторски техники на преподаване, както и да предложи на курсистите си обучение от висококвалифицирани преподаватели с роден английски език.

През тези години АВО получи висока оценка за своя професионлизъм като през 2007 г на годишните номинации на Bell Educational Trust АВО получи  специален приз в категорията “Грижа за клиента”, а през 2008 година получи първа награда в категорията "Изключителни постижения в академичната дейност" от The Bell Educational Trust.

Повече за Bell Educational Trust, Cambridge

Първото училище Bell отваря врати в Кеймбридж, Англия в далечната следвоенна 1955 г. Неговият основател Франк Бел е твърдо убеден, че именно в обучението се крие ключът към международното сътрудничество и разбирателство. Това първо учебно заведение продължава да функционира и до днес.

През 1972 г., следвайки естественото развитие на своята първоначална идея, Франк Бел основава The Bell Educational Trust  - образователна организация, чиято основна цел и до днес остава осигуряването на езиково обучение за ученици и възрастни, както и квалифициране на преподаватели по английски език - всичко това в интерес на осигуряване на международно разбирателство и културен обмен.

Днес Bell е глобална организация за езиково обучение с над 36 езикови центъра, разположени в 15 страни на 3 континента и обучаващи ежегодно над 100 000 курсисти.

Повече за Bell, Cambridge можете да научите на: ТУК

Благодарим Ви!