За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Корпоративен английски Изпитен център Обучение на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

АВО - ПАРТНЬОР НА BELL EDUCATIONAL TRUST, CAMBRIDGE

До 2014 година Bell Educational Trust, Cambridge имаше схема за партньорство с водещи езикови центрове в Европа. През 2001 ние бяхме поканени да станем партньор на  Bell, което е признание и гаранция за високото качество на предлаганото от АВО езиково обучение. Като част от голямото семейство на Bell, училището има и привилегията да черпи от дългогодишния опит и образователни традиции на Bell, Cambridge, да обменя идеи и новаторски техники на преподаване, както и да предложи на курсистите си обучение от висококвалифицирани преподаватели с роден английски език.

През тези години АВО получи висока оценка за своя професионлизъм като през 2007 г на годишните номинации на Bell Educational Trust АВО получи  специален приз в категорията “Грижа за клиента”, а през 2008 година получи първа награда в категорията "Изключителни постижения в академичната дейност" от The Bell Educational Trust.

Повече за Bell Educational Trust, Cambridge

Първото училище Bell отваря врати в Кеймбридж, Англия в далечната следвоенна 1955 г. Неговият основател Франк Бел е твърдо убеден, че именно в обучението се крие ключът към международното сътрудничество и разбирателство. Това първо учебно заведение продължава да функционира и до днес.

През 1972 г., следвайки естественото развитие на своята първоначална идея, Франк Бел основава The Bell Educational Trust  - образователна организация, чиято основна цел и до днес остава осигуряването на езиково обучение за ученици и възрастни, както и квалифициране на преподаватели по английски език - всичко това в интерес на осигуряване на международно разбирателство и културен обмен.

Днес Bell е глобална организация за езиково обучение с над 36 езикови центъра, разположени в 15 страни на 3 континента и обучаващи ежегодно над 100 000 курсисти.

Повече за Bell, Cambridge можете да научите на: ТУК

Благодарим Ви!