За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

Период на разрастване и иновации

През тези години АВО разшири своята продуктова гама и насочи усилия както да бъде все по близко до клиентите така и да предлага иновативни форми на обучение.

НАЗАД КЪМ ИСТОРИЯ НА АВО

Изнесено обучение за ученици

За да сме по-близо до децата и за удобство на техните родители в този период АВО:

  • разкри клон Младост, учебна база Западен парк и учебна база Опълченска – разположени в непосредствена близост до училищата.
  • създаде своя департамент "Изнесено обучение", който организира и провежда курсове с АВО преподаватели, на място в общообразователните училища.

Обучение за учители по английски език

За повишаване на квалификациите на българските преподаватели по английски, АВО организира в цялата страна обучения, в които учителите получават много практически съвети от нашите опитни инструктор- преподаватели. Тези обучения са одобрени от МОН и всеки участник има възможност да се подготвит за изпит ТКТ (Teaching Knowledge Test) на Cambridge Assessment English, с който може да придобие 5 ПКС без да се явява на допълнителен изпит в български ВУЗ.

АВО е оторизиран изпитен център на Cambridge Assessment English и провежда изпита ТКТ, който е подходящ за:

  • преподаватели в начален, среден и горен курс
  • преподаватели на възрастни
  • преподаватели, които желаят да осъвременят знанията си
  • преподаватели по други предмети, които се преквалифицират да преподават английски език като чужд език
  • желаещи да преподават английски език без никакъв опит

Учебната плаформа

Екипът от академични директори и координатори насочиха усилия за все по-професионалното разработване на учебната плаформа към курсовете на АВО. 24/7 курсистите имат на разположение различни учебни ресурси, с които упражняват наученото в час. Шест месеца след завършване на обучението платформата им дава възможност да затвърждават получените знания


Mеждународни проекти

Участието в международни академични проекти дава възможност предлаганите от АВО учебни програми да са с утвърден стандарт. Едни от най-актуалните проекти са:

Проект Business_mail

Business_mail

Business_mail e иновативен проект, създаден в резултат на сътрудничеството между обучители и експерти в областта на е-обучението от Италия, Финландия, Германия и България. Целта е да се създаде интернет базиран курс за придобиване на знания и умения по бизнес английски и интеркултурни компетентности.

Проектът бе отличен с наградата "Star project" ("Най-добър проект") по време на второто издание на Фестивала на Европа, който се проведе на 10.05.2013 г. във Флоренция - Италия.

Проект ITELEAD

Иновативни практики в обучението на възрастни (Innovative and Technology Enhanced Learning in European Adult Education)- проект от секторна програма Грюндтвиг

Основната цел на проекта е да се обмени опит и добри практики в областта на онлайн-базираното обучение за възрастни между страните участнички -Университетът в Глазгоу, WYG Savjetovanje, Хърватска, която специализира в координирането на Европейски проекти и Association of Consultants in Development of Communities, Румъния . АВО-Бел получи награда за качествено изпълнение на проекта по програма "Учене през целия живот" на валоризационната конференция на 16.12.2014г.

Благодарим Ви!