За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Корпоративен английски Изпитен център Обучение на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

Съгласие за използване на личните ми данни за маркетингови цели

АВО-БЕЛ ООД, ЕИК 175352917 обработва, в това число събира, използва, съхранява и изтрива,  следните лични данни: трите имена, дата на раждане; телефонен номер; адрес на електронната ми поща за маркетингови цели (директен маркетинг) – изпращане на актуална информация за предстоящи курсове и събития, организирани от АВО-БЕЛ ООД.

Като гарантира, че личните данни се обработват в съответствие с изискванията на Европейския съюз, Европейското икономическо пространство („ЕИП“) и местното законодателство.

Декларирам, че съм запознат/а със следните мои права:

  • Право на  информация относно и достъп до личните ми данни, съхранявани от Вас;
  • Право да изисквам коригиране, изтриване или ограничено обработване на личните ми данни;
  • Право да възразя срещу обработване поради причини, свързани с Ваши легитимни интереси, обществен интерес, или профилиране, освен ако Администраторът не докаже съществуването на защитени, обосновани причини, имащи приоритет пред моите интереси, права и свободи, или че това обработване се извършва с цел предявяване, упражняване или защита по правни претенции;
  • Право на преносимост на данните;
  • Право на подаване на оплакване през Комисията за защита на личните данни;
  • Право да мога по всяко време да оттегля съгласието си за събирането, обработването и използването на личните данни с действие занапред.

 

Запознат/а съм, че ако желая да упражня своите права, следва да адресирам искането си до АВО-БЕЛ ООД, гр. София, клон бул. „Княз Александър Дондуков” № 64 или да маркирам отказа си в акунта си в АВО-Бел платформата.

 

Аз лично съм предоставил личните си данни на АВО-БЕЛ ООД  и се съгласявам със съдържанито на този документ

 

 

Благодарим Ви!