За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO
АВО успешно провежда обучение във всички курсове - Онлайн!
Пандемията затвори сградите, но отвори широко нашите онлайн класни стаи!
Използвайте рационално и разумно ситуацията, за да подобрите английския си с АВО!
ЗА ИЗПИТИ ВИЖТЕ ТУК

За ученици - изпити за тийнейджъри

изпити за тийнейджъри

Във връзка с извънредната ситуация заради COVID-19 и с цел да предпазим здравето на нашите кандидати и служители, временно преустановяваме провеждането на изпити на Кеймбридж до 30.5.2020 г. Възможно е удължаване на този срок в зависимост от препоръчаните от правителството мерки в страната. Поддържаме непрекъснат контакт с Cambridge Assessment English, за да можем да предложим допълнителни изпитни дати на кандидатите и партньорите ни в цялата страна. Всички актуални изпитни дати и крайните срокове за регистрация ще бъдат публикувани на сайта ни. Ще се свържем лично с всички кандидати, които вече са направили регистрация за изпитни дати, претърпели промени, като ги уверяваме, че могат да разчитат на гъвкава реакция от страна на АВО и Cambridge Assessment English.
Кандидатите, чиито изпити са били отложени или променени ще бъдат предупредени за новата изпитна дата възможно най-рано.

Мерки за безопасност, които АВО Езиков и Изпитен център предприема, при провеждане на изпитите на Кеймбридж

  • Изпитите, подходящи за тийнейджъри са: A2 Key, A2 Key for Schools, B1 Preliminary, B1 Preliminary for Schools, B2 First, B2 First for Schools, C1 Advanced, C2 Proficiency. Вариантите for Schools на някои от изпитите са  специално разработени за ученици и изпитната тематика е съобразена с опита и интересите им
  • Сертификатите на Cambridge Assessment English дават добър старт в живота, тъй като са международно признати от хиляди академични, правителствени и бизнес институции.
  • Кандидатите, които положат успешно изпитите, получават сертификат с безсрочна валидност

Предимствa:

  • Покриват четирите основни умения: четене, писане, слушане и говорене
  • Стимулират учениците в изучаването на английски език и им дава увереност в знанията

ДАТИ И ЦЕНИ

Изберете дата през 2020, на която искате да се явите на изпит на Университета Кеймбридж

A2 Кеy for Schools ВИЖ ПОВЕЧЕ

B1 Preliminary for Schools ВИЖ ПОВЕЧЕ

B2 First / B2 First for Schools ВИЖ ПОВЕЧЕ

C1 Advanced (CAE) ВИЖ ПОВЕЧЕ

C2 Proficiency (CPE) ВИЖ ПОВЕЧЕ

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ИЗПИТ

Изберете един от следните варианти:

Благодарим Ви!