За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Корпоративен английски Изпитен център Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO
В резултат на упорита и високопрофесионална работа АВО успешно продължава занятията във всички курсове - Онлайн!
Пандемията затвори сградите, но отвори широко нашите онлайн класни стаи!
Използвайте рационално и разумно ситуацията, за да подобрите английския си с АВО!

Oбщ английски

Ако изучавате английски език с цел да продължите образованието или кариерата си в чужбина, повечето престижни образователни институции и международни организации ще изискат от Вас удостоверение, че английският Ви е на нужното ниво, като едно от условията за приемането или назначаването Ви.

Сертификатите на Cambridge English Language Assessment са най-престижните документи в света, гарантиращи езикови умения.

ДАТИ И ЦЕНИ

Изберете дата през 2020, на която искате да се явите на изпит на Университета Кеймбридж

B2 First (FCE) ВИЖ ПОВЕЧЕ

C1 Advanced (CAE) ВИЖ ПОВЕЧЕ

C2 Proficiency (CPE) ВИЖ ПОВЕЧЕ

Във връзка с предстоящите изпити на Cambridge Assessment и предвид извънредната ситуация, бихме искали ви уверим, че нашият екип подготвя предлагането на нови изпитни дати, както и срокове за регистрация, за месеците юни, юли и август, за което ще ви информираме допълнително. При направени вече регистрации се свързваме индивидуално с всеки кандидат, за да вземем конкретно решение, като гарантираме, че можете да разчитате на гъвкава реакция от страна на АВО и университета Кеймбридж.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ИЗПИТ

Изберете един от следните варианти:

Благодарим Ви!