За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

Занятията В КЛОНОВЕТЕ на АВО продължават да се провеждат в електронна среда до 31.01.2021.
Само децата от 1-ви до 4-ти клас преминават в присъствена форма на обучение от 11.01.2021.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ УЧЕБНАТА ГОДИНА ОНЛАЙН

Днес, 19.03.2020, в АВО Езиков и изпитен център стартира първото онлайн занятие с ученици.

Групата от 12 тийнейджъри се събра в пълния си състав и започна работа по опознаване на новата си онлайн класна стая, а след това продължи с учебния материал, използвайки електронен учебник и учебна тетрадка, както и много други онлайн ресурси. Щастливи сме, че можем да предложим на учениците си ефективно алтернативно обучение и пожелаваме здраве и успех на всички колеги и курсисти!

Цвети Богданова
Академичен директор
 


ОТЗИВИ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИ

И занятието на моята ученическа група протече много добре.
Децата се наслаждаваха на новия формат и активно участваха в часа, което ме улесни да проведа гладък и ефикасен урок.
Платформата ни е отлична и стана ясно, че ще успеем да завършим учебната година и да си покрием целия учебен мателриал.

Тодор Иванов
АВО преподавател


ОТЗИВИ НА РОДИТЕЛИ

Здравейте!
Бих искала да благодаря за усилията, Вашите лични и на екипа на АВО, които полагате децата да не губят връзка с езика и да имат нови преживявания с него и задачи, с които да са ангажирани! Желая здраве за вас, вашите близки и приятели, и да преминем всички незасегнати от ситуацията!

Поздрави / Best regards
ИВА КРЪШНЯК / IVA KRASHNIAK

Здравейте г-жо Горанова, мисля, че в момента приоритетите ни се промениха значително, за това поздравявам и благодаря на АВО, че така бързо и точно реагира на ситуацията и прекрати обученията на място. Работете спокойно и се грижете за себе си и семействата си, дори и да прекъснем за известно време или нещата да се случват по-бавно, важно е да успеем да се срещнем по-късно. Благодаря на Ник ! Желая здраве на Вас, семейството Ви, на целия екип на Аво.

Поздрави, Цецка Александрова

Благодарим Ви!