За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

АВО ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР

Имаме удоволствието да работим в партньорство с над 150 от най-елитните училища, образователни центрове и езикови школи в повече от 30 града в цялата страна.

Ако искате да станете официален подготвителен център на Кеймбридж, да явявате учениците си на сертификатните изпити на Cambridge Аssessment English и да разчитате на нашата подкрепа и напътствия, можете да свържете се с нас на exams@avo.bg.

При нас ще получите:

  • детайлна информация относно различните видове сертификатни изпити
  • голям избор на изпитни дати, както на хартия, така и на компютър
  • бърза и удобна онлайн регистрация
  • отлична организация на изпитния ден
  • любезен и опитен екип от професионалисти, които ще отговорят на всички Ваши запитвания и ще Ви помогнат, когато имате нужда
АВО - отворен изпитен център

ОТВОРЕН ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР В СТРАНАТА

АВО - отворен изпитен център

AVOlways on time,
AVOlways online,
AVOlways professional!
Happy AVOversary!
We AVOsolutely love you!

Екипът на Първа Частна Математическа Гимназия и ЧНУ “ Питагор“

"Изпитите на Кеймбридж в нашето училище са голямо удобство. От АВО Изпитен център постоянно получаваме професионална подкрепа- материали за изпити, презентации, семинари за подготовка за ТКТ квалификация за учителите ни на място."

Пламена Маркова, главен учител по чужди езици
СУ "Сава Доброплодни" , Шумен

"За мен АВО не е просто корпоративен партньор на Езиков център "Марконис" – училището, което имам удоволствието да ръководя. АВО е уникален начин на мислене и поведение, една съвременна образователна институция, превърнала се в образец за качество, престиж и елитарност в областта на чуждоезиковото обучение в страната ни (а смея да твърдя и по света!). Модел, от който всички ние, партньори и приятели, можем само да се учим, за да се развиваме и да растем ЗАЕДНО. И ако някой, разбираемо, би се изненадал от думата "заедно", предвид предизвикателното и конкурентно време, в което живеем, тя е напълно адекватно употребена в контекста на АВО. Защото една от най-отличителните черти на тази институция е способността на мениджмънта и екипа й да градят мостове, а не стени, да създават приятелства, а не врагове, ежедневно да посяват семената на доброто, а не на омразата. Доказателство за това е постоянно нарастващият брой партньори на АВО в провеждането на международнопризнатите изпити на изпитния борд Cambridge Assessment English на Университета Кеймбридж, което АВО в качеството си на акредитиран отворен изпитен център успешно реализира в цялата страна. И не само!
За мен АВО няма аналог в България. То е единственото училище с акредитация от EAQUALS (Асоциацията за оценка и акредитация на качеството на езиковите услуги) – "S класата" в нашия бизнес сектор. Този факт е красноречив сам по себе си. Ето още една от многото причини, поради които вече цели 10 години сме коропративни партньори и съвместната ни дейност е дала възможност на стотици обучавани от Ботевград и региона да полагат международнопризнатите изпити на Cambridge Assessment English и да сбъдват мечтите си в академичен или професионален план в България и в чужбина.
А ако трябва накратко с три думи да обобщя изложеното дотук, бих изтълкувал акронима "АВО" (т.е. Аудио-Визуално Обучение) по мой начин – Авторитетна Вдъхновяваща Общност. Защото АВО наистина в моите очи е това."

Д-р Николай Николов,
управител на Езиков център „Марконис‘, Ботевград

"Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си“. В парафраза това звучи по следния начин: „Кажете ни кои са партньорите ви, за да ви кажем какво е качеството на бизнеса ви!“ Е, с партньори като АВО езиков и изпитен център, не само че не се притесняваме, ами се и гордеем с репутацията си!
Вече почти 10 години не само партньорство, но вече и приятелство свързва АВО и Образователен център „КОМЛЕД“ – Плевен. Дългогодишна е връзката ни, защото АВО е партньор, който разбира и отчита нуждите на клиента, съобразява се с изискванията му, отговаря на високите му критерии за сътрудничество и е перфектен в организацията, координацията и провеждането на изпитите на Кеймбридж. АВО притежава перфектно изграден тим, в който всеки тежи на мястото си и дава най-доброто от себе си."

Петя Василева,
Управител на Образователен център "КОМЛЕД", Плевен

"От 2015 изминаха вече няколко години на активна съвместна работа с АВО. За нас е чест да си сътрудничим заради подкрепата, която получаваме, заради високите стандарти и професионализъм на екипа и доказателство за това са резултатите на кандидатите на изпитите."

Гергана Гочева , заместник директор
ГПЧЕ "Проф. д-р Асен Златаров", Хасково
Устен изпитващ на Кеймбридж

"Изключително сме доволни и признателни за това, че имаме такова ползотворно сътрудничество с АВО Езиков и изпитен център. Смятаме, че това сътрудничество е широкоспектърно при подготовката за изпити , включително и самата организация на изпитния ден в нашето училище , и затова го определяме като постижение и признание за нас."

Светла Тошкова, Директор
Частно училище "Бъдеще" и Частна Езикова гимназия "Стоян Сариев", Пловдив

"И презентациите за изпитите, и организацията и удобството при провеждане на изпити на място в нашето училище са чудесни. Надяваме се на повече кандидати тази година. Подготовката за изпит в държавно училище не е лесна, поради липсата на допълнителни курсове за подготовка на децата и се надявам да намерим решение и на този въпрос"

Марина Гочкова, преподавател по английски език
ГПЧЕ Васил Левски, Бургас

"От няколко години 134-то училище "Димчо Дебелянов" си партнира с AVO-BELL. AVO-BELL са изключително коректни партньори - по отношение на графика, който е извън учебните занятия и часовете за самоподготовка, редовността и точността на провеждане на часовете, заплащането на наем за ползването на стаи в училище. Надяваме се сътрудничеството ни да продължи в този дух. На екипа на AVO-BELL желаем здраве, отлични ученици и удовлетворение от работата!"

Емилия Илова, зам.-директор УД
134-то училище "Димчо Дебелянов", София

AВО
Aвторитет
Висок професионализъм
Образователно лидерство в сферата на езиковата подготовка
Безупречни, ведри, енергични!
Винаги струящи от позитивна енергия, желание за развитие и все по-добри съвместни резултати! Всичко най-прекрасно за езиков и изпитен център АВО и чудесния му екип!

Диана Велчева, учител по английски език и координатор на сертификатните изпити на Кеймбридж
ЧСУ "Мечтатели", гр. Варна - официален подготвителен център на Кеймбридж

"Аз и всички мои ученици сме безкрайно доволни от приветливото посрещане, доброто отношение и приятната атмосфера на самия изпит."

Латинка Карапеева
Езикова школа Лукас, Свиленград

"АВО, страхотно БЛАГОДАРЯ за всичко, което правиш!"

Таня Иванова
Езикова школа ИВЕН, Монтана

"АВО, благодаря за експресния отговор на всеки въпрос!"

Галина Бешкова, директор
Детска езикова школа"Слънчоглед",

"Точни, коректни, професионалисти!"

Ася Близнакова
Директор на Алфа Езиков център, Дупница

"AВO, ти винаги си вестоносец на добри новини. Всички сме на 7-мото небе :)"

Езикова школа Шекспир, Пловдив

"Dream big. Nothing is impossible. If you want your dreams to come true, go all the way with AVO"

Annie Slavcheva,
Executive Manager Sunshine language school, Stara Zagora

"Изключителен професионализъм при провеждане на изпитите на хартия и на компютър и е много приятно да работим с АВО. Ние много ценим сътрудничеството с Вас!"

М. Атанасова- директор на ЕГ "П. Яворов", Силистра
Г. Илиева – заместник- директор на ЕГ "П. Яворов", Силистра
пряко ангажирана с администрацията на компютърните изпити на Кеймбридж в училището

"Хора, на които може да се разчита и когато има трудности винаги предлагат адекватни решения за моя град."

В. Евтимова, директор
Езиков център „АЛФА и ОМЕГА“, Силистра

"Днес не е достатъчно да имаш дългогодишен бизнес партньор, а откровен и подкрепящ идеите ти приятел. Честита годишнина АВО!"

Александър Костадинов, Ръководител на УМЦ
Евро-Алианс - езиково и професионално обучение, Пловдив

"We are Smileys. We learn and succeed as we smile!"

R. Russeva,
Smiley Language school, Plovdiv

Благодарим Ви!