За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

30 ГОДИНИ

АВО ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ВПЕЧЕТЛЯВАТ КОЛЕГИТЕ СИ ПО ЦЯЛ СВЯТ

АВО използва всяка възможност за повишаване квалификацията на екипа си с участия в международни курсове, проекти и конференции. Горди сме с редица одобрени професионално написаните проекти. В резултат на мобилности реализирани по тези проекти немалка част от екипа ни сподели ценен опит с различни образователни институции по-света.

НАЗАД КЪМ ИСТОРИЯ НА АВО


АВО преподавателските конференции

АВО преподавателските конференции са форум за утвърждаване на добрите практики и международния опит като стандарти на работа в АВО. Имат за цел да дадат възможност на преподавателите да обменят помежду си най-новите, съвременни и успешни методики на преподаване. Форумът е особенно ценен за младите колеги, които се развиват и изграждат професионална кариера. Конференциите са и една прекрасна възможност за тиймбилдинг и членовете от различните отдели на нашата голяма оранизация да се опознаят и сближат

Избрани моменти
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО
Екипът на АВО

Награди за най-успешните АВО преподаватели

На ежегодните АВО конференциите се избира най-успешен АВО преподавател за изтеклата година. Като награда АВО финансира с двуседмичен курс-квалификация във Великобритания отличените от своите колеги. Такива курсове са посетили- Таня Спахийска, Саймън Хадли, Леда Желязкова, Милена Грудева, Екатерина Чивийска, Кристина Анастасова, Джованбатиста Фикера, Елена Цонкова, Йоана Николова, Евгения Якимова, Георги Кацарски, Румяна Михайлова, Албена Витанова и др.


Повишаване квалификaциите на екипа

администрация, методици и преподаватели

През 2016г. 18 представители на различни екипи от АВО: преподаватели, методици, административен персонал, академични директори, курсови координатори и координатори от изпитния център, посетиха 2-седмични обучителни семинари в NILE, Norwich Institute for Language Education и Bell, Cambridge във Великобритания по проект „Improving Quality of Learning through Upgrading Staff Competences“ по програма „Еразъм". Съдържанието на семинарите бяха изготвени специално за профила на АВО като обучителна и изпитна институция със специален фокус върху поддържане и повишаване на качеството във всички аспекти на дейността ни.

Екипът на АВО
Екипът на АВО

Споделяне на международен опит в дигитално и онлайн обучение

През лятото на 2019 г. петима преподаватели от АВО имаха възможността да повишат квалификацията си в сферата на ефективното използване на дигитално и онлайн съдържание в чуждоезиковото обучение в престижния институт за обучение на преподаватели NILE в Обединеното кралство. Лекторът на курса Ръсел Станард е носител на редица международни награди на институции като Таймс хайър Друга част от колегите присъcтваха на курса "Технологиите- в помощ на чуждоезиковото обучение", с лектор Гевин Дъдни, един от основателите на консултантския център за преподаватели по английски език "The Consultants-E."

Благодарим Ви!