За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ

На 19 март стартирахме занятията във виртуалната класна стая в курсовете за възрастни. За наша голяма радост, курсистите високо оцениха възможностите, които приложената онлайн платформа и интерактивният мултимедиен софтуер предлагат. Много курсисти споделиха, че онлайн обучението далеч надминава очакванията им , особено по отношение на работната атмосфера, която се създава във виртуалната класна стая.
Всички останаха възхитени от възможността в реално време да се споделят презентации, файлове, линкове, клипове за целите на урока и да се ползват за развитие на езиковите умения в допълнение към ефективната речева комуникация. Лично за мен, като учител, най-голямото предимство е богатството от онлайн ресурси, които могат да бъдат използвани в един урок, при без излишно забавяне, тъй като са „на един клик разстояние", което прави урока, не само по-полезен и забавен, но и позволява той да протече по- стегнато. Затова и първите впечатления на курсистите са толкова позитивни.

Радосвета Горанова
Директор Грижа за клиента и Управление на качеството


Успешен старт в онлайн занятията в курсове по общ английски за възрастни!
С кристален звук и с отлична връзка в онлайн стаята.
Проведохме уроци с поставени и изпълнени цели, в които курсистите са активни участници. Това се случва благодарение на възможностите, които предлага избраната от нас платформа, както и на използвания софтуер към учебника, с който преподаваме онлайн и не на последно място на нашите преподаватели.
Завършихме днешните часове с усмивки и нетърпение за следващата ни среща онлайн.

Кристина Анастасова
Академичен координатор


ОТЗИВИ НА КУРСИСТИ

Здравейте, г-жо Горанова.
Благодаря Ви за онлайн обучението по общ английски език ниво В2.1, което проведохте вчера с групата ни и за усилията, които положихте, това да се осъществи. Да си призная, очакванията ми преди да се проведе урока, не бяха големи, но Вие ме опровергахте. Точно обратното. Мисля че се получи дори и по-добре, отколкото в присъствен курс. Разбира се липсва уюта от прекия контакт с Вас и останалите колеги от групата, но онлайн платформата ни предостави всичко, което сме имали и на присъствените курсове: възможност да се виждаме, да правим упражнения в реално време, да пишем дори, гласовете ни не се смесваха и всичко ставаше много лесно. Този подход се оказа много удачен за обучение в настоящата обстановка и по мое мнение по-нищо не отстъпва на присъстваните курсове, дори и има някои предимства, като липсата на пътуването до класната стая, което в София е от голямо значение.

Поздрави: П. Стойнев

Благодарим Ви!