За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

КАК ДА СЕ ПОДГОТВИМ УСПЕШНО ЗА ИЗПИТА C1 ADVANCED

Изпитът C1 Advanced представлява сериозно предизвикателство за всеки, който пожелае да докаже високото си ниво на владеене на английски и да стане горд притежател на един от най-престижните и високо  ценени сертификати  от образователни и бизнес институции. 

Подготовката за изпит C1 Advanced изисква постоянно усърдие и последователност, като за тази цел се изисква да бъде избран системен и добре структуриран подход. 

Как да се подготвим успешно за изпита C1 Advanced?

Ключови стратегии за ефективна подготовка и успех на изпита С1 Advanced

Запознайте се със структурата и формата на изпита C1 Advanced. Това включва различните типове задачи, от които е съставен изпита, организацията им в отделни части и определеното време за всяка една от тях - Reading and Use of English, Writing, Listening и Speaking. На този линк ТУК можете да прочете повече

Развивайте уменията си за четене и слушане - изпитът включва разбиране и анализ на разнообразни писмени и аудио-текстове. Редовното четене на научно-популярни статии, анализи и коментари в новинарски сайтове, художествена литература, слушането на новини, подкасти и гледането на влогове ще допринесе съществено за успешното справяне с изпита. Развиването на говорните и писмените умения също изисква регулярна практика. По възможност, практикувайте говоренето с партньор – взаимната обмяна на информация и идеи, споделянето на мнение, участието в дискусии не само ще подобрят способността Ви да се изразявате правилно и гладко, използвайки богат речник, но и да развивате аргументирани отговори и да участвате ефективно в комуникацията , което е ключово по отношение на устната част на изпита. Писането на есета и упражняването на формата на другите видове писмени изпитни задачи също трябва да се превърне в навик. По отношение на писмените задачи е препоръчително да си осигурите възможност за обратна връзка от опитен в подготовката за изпита С1 Advanced преподавател – критериите за оценяване са комплексни и се спазват много стриктно. Важно е да сте уверени , че текстовете , които създавате отговарят на всички тях.

Сертификатна подготовка за изпит C1 Advanced

Участието в специализиран курс ще Ви осигури системна, структурирана и максимално ефективна подготовка за успех на изпита  С1 Advanced. 

За перфектна подготовка, запишете се на курс, който:

  • се организира от престижен езиков център с опит и доказани успехи  в подготовката за изпитите на Кеймбридж;

  • се провежда от опитни и квалифицирани преподаватели, специализирани в подготовката за C1 Advanced изпита;  

  • предлага програма за подготовка, обхващаща всички аспекти на изпита - граматика, лексика, четене, писане, слушане и говорене;

  • използва богато разнообразие от материали и ресурси, специално предназначени за подготовка за изпита C1 Advanced;

  • включва редовно провеждане на практически тестове и пробни изпити

  • предоставя  индивидуален подход към всеки курсист  – персонализираната обратна връзка (анализ на грешките, напътствия и съвети) и личният ангажимент на преподавателя към Вашия успех са от изключително значение за добрата Ви подготовка;

 

Като цяло, обучението в център с доказана репутация и опитни преподаватели  ще Ви позволи да се  подготвите основно и цялостно за изпита C1 Advanced и ще увеличи значително шансовете за успешно представяне.


Помнете, че този процес изисква постоянство и ангажираност, но с правилна подготовка, Вие можете да се подготвите ефективно и да постигнете високи резултати. Успех!

Благодарим Ви!