За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

Кога е най-подходящото време за курс по английски?

☀️ Лятото е най-доброто време за изучаване на английски

За студентите и учениците учебната година е на приключване, защо да не запълнят свободното си време с нещо полезно през лятната ваканция?

Ако студентските години отдавна са в миналото, но все още не сте успели да научите английски. Лятото е подходящото време за курсове по английски. Както знаете, лятото е време за почивка и пълен релакс. Всички планират ваканции и почивка. Като има спад в активността на клиенти  и партньори. А това е чудесен шанс да намерим време за нещо ново, като  придобиване на нови знания по английски език. Ако се страхувате да започнете да учите английски сами, запишете се на курс по английски с приятел или колега.

Курсове за ученици Курсове за възрастни

Лятото е най-доброто време за изучаване на английски

Ето 7 причини да сме заедно това лято:

  •  Повече свободно време

Няма да ви е трудно съчетаването на обучение в колеж /университет или работа с курс по английски език. По-дълъг ден, повече време, повече шансове да учите английски с минимални усилия


  • Времето е благоприятно

По-често сте на открито и в резултат на това мозъкът Ви получава повече кислород. Следователно информацията се запомня по-добре и по-бързо. А дозите витамин D помагат не само за състоянието на кожата Ви, но и на  мисловните процеси.


  • Есента няма да Ви изненада

Есента е времето за учене и активна работа. Ако сте студент през есента, ще бъдете готови да приемете предизвикателството на всеки преподавател от университета Ви. За тези, които работят, есента е време на промяна. Както показват статистическите данни, много хора сменят работата си през есента. Те отиват на почивка на старата си работа и е през това време си търсят нова или искат повишение от сегашния си работодател.


  • Време е да видим света, отдавна не сме пътували

Лятото е времето за ваканции! А английският ще Ви бъде полезен всеки път във всяка държава, която пожелаете да посетите това лято. Това е Вашият неофициален международен паспорт.


  • Можете да намерите нови приятели

Често се случва всички Ваши приятели и познати да са или извън страната, или на море и да няма с кого да отидете на театър или на кино? В крайна сметка във вашата група можете да намерите нов приятел и да изпълните плана си за всяка лятна вечер.


  • Лятно тонизиране на Вашият организъм

През лятото ядем много плодове и зеленчуци, които хранят мозъка ни, който взема активно участие в изучаването на езици.


  • Бързо и леко обучение по английски език

Летните курсове в АВО са кратки 1-месечни курсове. Така че имате уникалната възможност да научите много неща за кратко време. В края на лятото ще сте изпълнени със сила, енергия, положителни емоции и много спомени от незабравимите часове с преподавател на живо. Преди да имате време да погледнете назад, курсът ще приключи и в главата ви ще има нова информация, а в душата Ви буря от положителни емоции.

Благодарим Ви!