За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

НАУЧЕТЕ КАК ДА ПОДОБРИТЕ АНГЛИЙСКИЯ НА ВАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ

Корпоративно обучение по английски с АВО
над 30-годишен опит в обучението по английски език

Защо да изберете корпоративно обучение с АВО


Всяка компания има специфични нужди от обучение по английски език. В своя дългогодишен опит АВО езиков и изпитен център е изградил няколко сценария на работа със своите корпоративни партньори в света на бизнеса:

 Обучение на място

Обучение на място
в компанията

Обучение в малки групи във Вашите офиси. Обучението по английски може да се извърши по отдели, според езиковите потребности на всеки член от екипа на компанията.

 Обучение на място

Онлайн обучение
с преподавател на живо

При обучението в електронна среда часовете се провеждат в реално време с преподавател на живо. Гарантирано високо качество и опит в обучението онлайн!

 Обучение на място

Oбучение в отворени групи
на АВО

Индивидуално обучение за Ваши служители онлайн или в клоновете на АВО. Специални корпоративни отстъпки при записване на по-голям брой служители от една компания.

За кои отдели е подходящо корпоративното обучение по английски?

Питате се кои отдели да включите в корпоративно обучение по английски език? Доверете се на 30-годишния ни опит в качественото обучение по английски език. През тези години нашите специалисти разработиха готови модули за обучение и богата гама от курсове по английски, които могат да бъдат подходящи за следните отдели:

Корпоративо обучение за търговски отдели

Търговски отдел

Това са вашите служители, които поддържат връзка с клиентите Ви по цял свят и е необходимо да владеят английски на високо ниво, като това значително подобрява качеството на вашата услуга / продукт и изгражда доверие и възможност за дългосрочно сътрудничество с клиентите Ви.

Корпоративо обучение за търговски отдели

Отдел "Счетоводство и финанси"

Служителите в този отдел използват ежедневно специфична терминология в областта, в която работят. Добрият английски помага да взимат верни решения и да не допускат скъпи греши. Добрата бизнес комуникация помага при преговори с клиенти, доставчици и международни финансови институции.

Корпоративо обучение за търговски отдели

Отдел "Връзки с обществеността и маркетинг"

Служителите, ĸoитo отговарят за ĸopпopaтивната идентичност на вашия бранд, трябва да могат да общуват свободно на английски. Те са лицето на Вашата компания пред клиенти и партньори.

Корпоративо обучение за Отдел Човешки ресурси

Отдел "Човешки ресурси"

Екипът, който отговаря за качествения подбор на вашите служители, е необходимо да може да направи правилен подбор на персонала Ви. Те не трябва бъдат спирани от езикова бариера, защото един грешен избор струва скъпо.

Благодарим Ви!