За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

Научи английски през 2021 - постави си цел и я изпълни

постави си цел и я изпълни

Ако и тази година в списъка с целите и желанията за новата година пишете: „Да науча английски“, значи нещо се е объркало миналата година ☺ Сега подходете различно.

Първо си поставете цел, а след това си направете план.

Да науча английски НЕ е цел.Най-малкото е прекалено общо.

  • Отделете си време да разгледате Европейската езикова рамка. В нея са описани нивата и какво стои като знания срещу тях. Ако Ви трябва английски за работа, зависи от работата, може би Ви трябва ниво В2 (например за министерствата това се иска ☺), ако ще кандидатствате в чужбина определено Ви трябва С1 и то потвърдено със сертификат на Кеймбридж.  Определете до къде искате да стигнете според целите си.

Така, след като е ясно какво искате да постигнете начертайте пътеката. Вече знаете до къде искате да стигнете, сега вижте от къде тръгвате.

Ниво на владеене на английски език

  • Направете безплатен онлайн тест за определяне на ниво. Планирайте си ден и отделете около час време. Подсигурете си добра интернет връзка и чаша топъл шоколад. Не правете теста от телефона, седнете спокойно пред компютър.  Според знанията които покажете системата може да Ви предложи и допълнителни задачи. Направете всичко!
  • Според резултата от теста ще Ви предложим подходящите за Вас курсове! Разгледайте предстоящите курсове и направете си бърза и лесна регистрация за курс. АВО консултант ще се свърже с Вас и ще Ви изпрати оферта, а после ще Ви покани и на среща с опитен тестващ преподавател.
  • Важно е да знаете, че Вашето ниво на владеене на езика все още не е точно определено. Това може да го направи опитен тестващ преподавател.  Защо не може да стане само с компютърен тест? Най-малкото, защото в него няма speaking, а и машините все още не са на нивото на хората ☺ Горещо Ви препоръчвамe да се съобразите с препоръките на тестващите преподаватели, те имат богат опит и познават в детайли учебните системи и процеси.
постави си цел и я изпълни

Обърнете внимание, че по преценка на преподавателя можете да се включите и във вече започнали курсове, зависи от това и колко късно се вклювате ще получите и отстъпка.

  • След като веднъж започнете да учите най-важното е да не прекъсвате. Знанията се надграждат и затвърждават.
  • Ако навлезете в натоварен за Вас период и имате нужда от почивка запишете се за разговорен курс, за да практикувате езика.
  • Не късайте нишката! Продължете със следващото ниво до постигане на целта! Онази, която поставихте в началото ☺

Пожелаваме Ви успех и приятни емоции по пътя!

Благодарим Ви!