За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

ПРОЕКТИ 2023 В АВО

ПРОЕКТИ 2018 в АВО

По традиция в АВО тийнейджърите в курсовете А2+ и В1 ще завършат учебната година със състезание, на което децата представят своите групови проекти. В тях учениците влагат не само творчество и художествени умения, но и много от знанията си по английски, придобити през изтеклата година. Преподавателите предварително оценяват текстовете и решават кои са проектите с най-богат език. До датата на състезанието всички родители, приятели и познати могат да харесват, споделят и гласуват за най-интересния проект онлайн, за да ни помогнат да изберем проекта с най-голям електронен вот. В деня на състезанието учителско и ученическо жури оценяват как курсистите представят своите проекти, а публиката гласува за любимия си проект.

На тази страница можете да разгледате и гласувате за най-интересния проект. Също можете да посетите Instagram и Facebook страниците на АВО и да харесате и споделите (само във Facebook) избрания от вас проект.

 

Благодарим Ви!