За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO
Във връзка със заповед за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на София-град, от 14.10.2021г. всички занятия ще се провеждат дистанционно. За влизане в он-лайн класната стая – виж в AVO Online Zone

ПРОЕКТИ 2010 В АВО

Кулминацията на тържествата по повод 20-годишния юбилей на АВО беше състезанието за най-добър проект и караоке партито на курсистите от нива А2 и В1.

Всички гости на събитието, както и преподавателите в АВО, имаха възможност да разгледат проектите на живо и да гласуват за предпочитания от тях. Състезанието беше много оспорвано, тъй като всички проекти бяха изработени с много фантазия и старание, но след преброяването на гласовете, дадени в залата и тези през интернет, бяха отличени следните победители:

Ниво А2

Специална учителска награда за оригинален проект

Автори: Ана и Яна

І-ва награда - Y

Автори: Ирен и Алисия

ІІ-ра награда - IJ

Автори: Мари, Цветелина и Констанца

ІІІ-та награда - KL

Автори: Габи, Петя, Ивета, Никола, Митко, Алекс и Александър


Ниво В1

Специална учителска награда за оригинален проект: Q

Автори: Неда, Яна и Добрена

І-ва награда - D

Автори: Иван, Мартин, Теодор и Магдалина

ІІ-ра награда - G

Автори: Пламен, Радослав, Радина, Йоана и Теа

ІІІ-та награда – K

Автори: Кристина, Гергана, Косара, Иванина и Роза

За настроението в залата се грижеха водещите Матю Уилис и Луис Карр и участниците в караоке партито. Курсистите показаха, че се справят отлично не само с английския език, но и с песните и сценичното поведение. Всички участници показаха, че са истински музикални звезди, но наградата за най-добро изпълнение заслужено спечели Виктор Велинов за страхотното си рап изпълнение на песента на Coolio feat. LV - Gangsta’s Paradise.

Благодарим Ви!