За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

АВО - ОТВОРЕН ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР НА КЕЙМБРИДЖ

АВО е единствения изпитен център в България, удостоен от Кеймбридж с платинен статус

Изпитен център на Кеймбридж

Провеждаме изпити за престижните, международно признати езикови сертификати в повече от 30 града в цялата страна. Всяка година хиляди кандидати от всички краища на България се възползват от големия брой изпитни дати и отличните условия за провеждането на изпитите, както и от бързата и удобна онлайн регистрация.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

КЕЙМБРИДЖ СЕРТИФИКАТИ ЗА ВАШАТА КАРИЕРА

B2 First (FCE)

B2 First (FCE)

Сертификатът  B2 First гарантира, че можете да общувате ефективно, като изразявате мнения и представяте аргументи. Можете да пишете писма, доклади, резюмета, разкази и други текстови формати на ясенточен и разбираем английски език.

C1 Advanced (CAE)

Със сертификат C1 Advanced (CAE) можете да комуникирате ефективно на управленско и професионално ниво, a също така да участвате с пълна увереност в семинари, работни срещи и академични занимания. Умеете да се изразявате свободно, като показвате висока степен на владеене на езика.
C1 Advanced (CAE)

B2 First (FCE)

C2 Proficiency (CPE)

Със сертификат C2 Proficiency (CPE) можете да участвате ефективно и убедително в преговори на управленско ниво в международни компании. Можете да разбирате в детайли сложни писмени текстове и да разговаряте по специализирани или чувствителни теми, като уверено се справяте в трудни ситуации.

B2 Business Vantage (BEC Vantage)

Със сертификат Business Vantage (BEC Vantage) можете да убедите работодателя, че сте готови да работите успешно на международния пазар. Този сертификат може да Ви помогне при кандидатстване за нова работа, за служебно израстване или за напредък в кариерата Ви.
C1 Advanced (CAE)

B2 First (FCE)

C1 Business Higher (BEC Higher)

С Business Higher (BEC Higher) ще гарантирате своите практически езикови умения, необходими за ефективна работа на високо равнище в международна компания. С този сертификат можете да докажете пред работодателя, че владеете езика на най-високо бизнес ниво.

Благодарим Ви!