За да предоставим най-добре услуги на нашите клиенти, в този сайт използваме бисквитки (cookies). За повече информация вижте тук.

Разбрах!
ЗА УЧЕНИЦИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПОДГОТОВКА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ Индивидуално обучение Корпоративен английски Изпитен център
Сертифициране на преподаватели Начало За нас Предстоящо Работа Контакти MY AVO ВХОДЯЩ ТЕСТ
лого Кеймбридж лого EAQUALS лого ISO

КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ СТЕ ДОСТАТЪЧНО ПОДГОТВЕНИ ЗА ИЗПИТИТЕ НА КЕЙМБРИДЖ?

С наближаването на датите за изпитите на Кеймбридж, вълнението и напрежението могат да нарастнат. Важно е да знаете как да оцените своята подготовка и какво може да направите, за да си гарантирате отлично представяне.

Всеки курсист е уникален, и в АВО разбираме това. Нашите курсове за експресна подготовка са проектирани да отговорят на индивидуалните нужди на всеки курсист, като същевременно предоставят твърда основа и подкрепа в подготовката за изпитите на Кеймбридж. С правилната подготовка, подкрепа и отношение, успехът на изпита е не само възможен, но и гарантиран.

 

КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ СТЕ ДОСТАТЪЧНО ПОДГОТВЕНИ ЗА ИЗПИТИТЕ НА КЕЙМБРИДЖ?

В АВО предлагаме курсове за експресна подготовка, където курсистите имат възможността да се подложат на няколко пробни изпита. Тези изпити са критичен елемент от подготовката, тъй като позволяват на курсистите:

  1. Да получат подробен разбор на резултатите си
    Преподавателите анализират всеки пробен изпит, отбелязвайки допуснати пропуски или грешки. Тaзи обратна връзка е ключова за идентифицирането на слаби места и разработването на стратегии за тяхното преодоляване.
  2. Да се научат на управление на времето и да разберат естеството на задачите
    Владеенето на езика е важно, но знанието как да се справите с времето и спецификите на изпитните задачи е също толкова критично. Няколкото пробни изпита, които ще направите по време на курса ще ви тренират в тези умения. 
  3. Изпитни техники
    Разкриването на тайните на различните изпитни техники и тяхното упражняване не бива да се пренебрегва. За всеки изпит знанията не са гаранция за отлично представяне. Уменията за ефективно справяне с различни типове задачи могат значително да повишат шансовете за успех.
  4. Подготовка за Speaking
    Специализираната подготовка за устния изпит е безценна. Преподавателите в AVO, като сертифицирани екземинатори отлично подготвят курсистите за частта Speaking. Обучават ги как да изразяват мислите си по ясен, структуриран и убедителен начин. Те предават ценни техники за справяне с напрежението, изграждане на аргументи и поддържане на естествен и спонтанен разговор. Това умение е несравнимо ценно не само за изпитната зала, но и за всяка комуникационна ситуация в живота.
  5. Не пренебрегвайте изпита за нивото , за което сте подготвени 
    Дори ако целта ви е сертификат на по-високо ниво, опитът от всеки изпит е ценен. Той не само ще ви гарантира усъвършенстване, но и ще ви осигури по-добри резултати на следващите изпити. 
    Изкачвайте се смело по стълбицата на изпитите на Кеймбридж
    Всеки успех ще Ви окриля да продължавате смело нагоре! 




     

Благодарим Ви!